Recycle coach en man met VR bril op bank
Recycle coach

Elektrisch apparaat stuk?

Er zijn best veel mensen die het repareren. Je kunt elektrische apparaten langer gebruiken en hoeft geen tijd te besteden aan het uitzoeken van een nieuw apparaat. Als op het product nog garantie zit, kun je het door of via de leverancier laten repareren.

Kan het niet gerepareerd worden? Lever het dan in voor recycling. Dat is goed voor het milieu!

Meer over repareren
Recycle coach geeft tip

5 Handige tips van onze Recycle Coach

Onze Recycle Coach helpt je op weg met een set handige tips voor een betere wereld. Met deze gemakkelijke handelingen kan iedereen moeiteloos recyclen.

Recycle Tips

Wecycle premium pickup partner

Je defecte apparaten meegeven aan de bezorger?

Steeds meer mensen leveren oude elektrische apparaten in bij de winkel waar ze een nieuw, soortgelijk apparaat kopen. Dit is de oud-voor-nieuwregeling. De oud-voor-nieuw regeling geldt ook als je online of telefonisch een product hebt gekocht dat bij je thuis of een ophaalpunt wordt bezorgd.

Meer over meegeven

Inleverpunten op de kaart

Lekker opgeruimd: lever in!

Bij meer dan 7.000 winkels kun je afgedankte kleine elektrische apparaten inleveren, zonder een nieuw product te hoeven kopen.

Vind inleverpunt in de buurt

Inzamelresultaten 2019

Wecycle heeft in 2019 onderstaande resultaten geboekt met de inzameling van elektrische apparaten en energiezuinige lampen.

116,200,000.0

kg

Totaal ingezamelde apparaten en lampen in 2019

95.0

%

Nieuwe grondstoffen en energieterugwinning in 2019

382,000.0

kg

Vermeden CO₂-uitstoot in 2019

Deze website maakt gebruik van cookies.

Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het verwerken van de informatie door derden op de wijze en voor de doeleinden zoals in onze privacy voorwaarden omschreven.