Recycle coach 

Geef e-waste mee aan bezorgers!

Geen tijd om de oude apparaten in te leveren bij de winkel, gemeente of kringloop? Geen probleem! Bij bezorging door een Premium Pick-up Partner kun je de oude apparaten meegeven aan deze bezorger. Het voordeel hiervan is dat je tijd hebt om apparaten te zoeken tijdens een installatie van een nieuw groot apparaat, zoals bijvoorbeeld een wasmachine. Het wordt dus gegarandeerd gerecycled.

Kleine apparaten inleveren

Bij bezorging van een groot apparaat kun je kleine apparaten inleveren. Tijdens de installatie van een groot apparaat heb je tijd om je kleine apparaten te verzamelen. Zo wordt het gegarandeerd gerecycled!

Bekijk de tips
Inleverpunten op kaart

Inleverpunt vinden

Vind hier gemakkelijk de dichtstbijzijnde inleverpunten voor afgedankte elektrische apparaten en energiezuinige lampen.  De WecycleZoeker geeft punten weer waar u e-waste gratis kan inleveren zonder een nieuw product te kopen.

Zoek e-waste inleverpunt

Klacht of compliment over inleverpunt?

Heb je een klacht, compliment of brandende vraag? Stuur ons dan een WhatsAppje hierover met eventueel een foto, of stuur een mail naar info@wecycle.nl

Stuur een berichtje: 06 8688 6009

Inzamelresultaten 2018

Wecycle heeft in 2018 onderstaande resultaten geboekt met de inzameling van elektrische apparaten en energiezuinige lampen.

105,500,000.0

kg

Totaal ingezamelde apparaten en lampen in 2018

95.0

%

Nieuwe grondstoffen en energieterugwinning in 2018

294,000,000.0

kg

Vermeden CO₂-uitstoot in 2018

Deze website maakt gebruik van cookies.

Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het verwerken van de informatie door derden op de wijze en voor de doeleinden zoals in onze privacy voorwaarden omschreven.