Inleverbakken in winkels

Bij vestigingen van onderstaande winkelketens kun je elektrische apparaten en lampen inleveren zonder een nieuw product te hoeven kopen. Gebruik de WecycleZoeker op deze pagina om de inleverpunten in jouw buurt te vinden.

Wecycle Premium Pick-up Partners

Bij onze Premium Pick-up Partners kun je bij bezorging van een groot apparaat, zoals een wasmachine of koelkast, niet alleen het oude exemplaar meegeven, maar ook kleinere elektrische apparaten zoals een föhn, boor, laptop, mobiel, bureaulamp of TV.

Inleverpunt zoeken

Vind hier gemakkelijk de dichtstbijzijnde inleverpunten voor afgedankte elektrische apparaten en energiezuinige lampen.  De WecycleZoeker geeft punten weer waar je e-waste gratis kan inleveren zonder een nieuw product te kopen.

Let op: niet elke vestiging van elke winkel heeft een inleverbak voor alle soorten e-waste. Ook zijn de inwerpopeningen voor kleine apparaten verschillend per winkel. Je kunt het apparaat of de lamp eventueel afgeven aan een winkelmedewerker. Is dit niet mogelijk, lever het dan in bij de milieustraat van je gemeente.
Ik wil inleveren
Ik ben een
Inzamelmeubel

{{ results.length }} inleverpunten gevonden

De zoekresultaten zijn met de groot mogelijkste zorg samengesteld. Wecycle is niet verantwoordelijk voor eventuele fouten. Meld hier een wijziging / foutief resultaat.

{{ item.name }}

{{ item.address.street}} {{ item.address.number}} {{ item.address.suffix }}
{{ item.address.postalCode }} {{ item.address.city }}

{{ wasteType.title }} Inzamelmeubel
Deze website maakt gebruik van cookies.

Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het verwerken van de informatie door derden op de wijze en voor de doeleinden zoals in onze privacy voorwaarden omschreven.