23071679 HANSNEL ZOMERSHOOT WECYCLE DAG21805

Weggeven

Wil je iets goeds doen voor je medemens? Speur in je huis naar apparaten die je niet meer gebruikt en doneer ze aan de kinderboerderij, school of kringloopwinkel!

Help anderen, geef je apparaat of lamp door!

Gelukkig kennen we in Nederland verschillende organisaties - zoals kringloopwinkels - die staan te popelen om jouw ongebruikte apparaten in ontvangst te nemen. Zij zorgen ervoor dat jouw oude apparaat op een goede bestemming terecht komt. Zo help je een ander én draag je bij aan een circulaire toekomst.

Hoe kan ik mijn Het beste

Geef je apparaat aan je favoriete kringloopwinkel

Hierdoor weet je zeker dat je oude elektrische apparaten of lampen op een goede plek terechtkomen. Veel kringloopwinkels zijn ook Wecycle inleverpunt. Hierdoor worden niet-functionerende of onverkochte apparaten netjes gerecycled.

Vind een kringloopwinkel
Kringloopwinkel

Steun de kinderboerderij in je buurt

Door je kleine elektrische apparaat in te leveren bij een (aangesloten) kinderboerderij bij jou in de buurt draag je niet alleen bij aan een circulaire toekomst, maar ontvangt de kinderboerderij dankzij jouw inlevering jaarlijks ook een sponsorbedrag voor de samenwerking.

Kinderboerderij

Maar liefst 69% van de Nederlanders vindt het belangrijk dat hun oude elektrische apparaten een nieuw leven krijgen.

65% het belangrijk om een ander blij te maken met hun oude elektrische apparaten! Wat vind jij?

Check je apparaat

Voordat je jouw apparaat inlevert, doe de inlevercheck! Lever je een telefoon of laptop in? We geven je handige tips over hoe je alle data wist. Of bij het inleveren van een frituurpan vertellen we je hoe je het frietvet kunt verwijderen. Zo weet je zeker dat je apparaat klaar is om in te leveren.

Nieuw apparaat voor de deur? Geef je oude mee!

Apparaat of lamp vervangen? En koop je gelijk een nieuwe? Laat de oude meteen achter in de winkel. 

Heb je een groot apparaat gekocht bij een Wecycle inleverpunt met meeneemservice? Dan mag je bij aflevering van het grote apparaat ook meteen ander klein elektrisch afval meegeven. Leg ze dus alvast klaar!

Bekijk oud voor nieuw regeling
23071681 R A OUD VOOR NIEUW APPARATEN 5 14